mediaLOOK logo
@
ASUS lansează noi laptopuri pentru jocuri şi aplicaţii multimedia integrând noile procesoare Intel Core i7
Bucureşti 2009-10-08

ASUS lansează noi laptopuri pentru jocuri şi aplicaţii multimedia integrând noile procesoare Intel Core i7

ASUS a lansat notebook-urile G60J şi M60J cu noile procesoare Intel® Core™ i7, oferindu-le utilizatorilor cele mai bune performanţe de operare oriunde s-ar putea deplasa. Ambele portabile au ecrane HD cu diagonale de 16 inci, ideale pentru divertismentul digital. ASUS G60J îşi demonstrează forţa în rularea jocurilor, redând o grafică deosebită prin placa video NVIDIA® GeForce® GTX 260M şi un sunet de o fidelitate excelentă. ASUS M60J nu se lasă mai prejos, dovedindu-şi calităţile multimedia prin soluţia grafică NVIDIA® GeForce® GT 240M şi o capacitate extinsă de stocare.

Noua serie ASUS G – nivelul următor în jocuri
Modelul ASUS G60J este notebook-ul ideal pentru accesarea unei lumi pline de adrenalină cum este cea a jocurilor PC. Laptopul dezvoltă performanţe 3D deosebite cu ajutorul procesorului* Intel® Core™ i7 şi al plăcii video NVIDIA® GeForce™ GTX 260M cu 1GB VRAM, obţinând scorul incredibil de 11000 de puncte în aplicaţia 3DMark® 2006.

ASUS G60J foloseşte tehnologia Turbo Boost care dezvoltă performanţele procesorului de la 1.73GHz la 3.06GHz în cazul modelului Intel® Core™ i7-820QM*. Aceste facilităţi sunt acompaniate de dotările audio: difuzoarele Altec Lansing® şi EAX Advanced HD 4.0 care îmbunătăţesc experienţa de joc prin adăugarea a 64 de efecte de sunet în cadrul titlurilor suportate. Nu în ultimul rând, seria ASUS G este echipată cu tastaturi iluminate de tip “chiclet”, binevenite jucătorilor nocturni.

ASUS M60J – Simfonia performanţelor multimedia, a productivităţii şi a confortului
Fiind proiectat pentru a oferi ore întregi de divertisment, ASUS M60J încorporează un ecran HD cu diagonala de 16 inci, care este pus în valoare de o placă grafică NVIDIA® GeForce® GT 240M cu 1GB DDR3 VRAM. Imaginile redate sunt clare şi au culori vibrante. În privinţa sunetului, difuzoarele Altec Lansing® certificate Dolby® 2 Home Theater oferă o experienţă audio cinematică ce adaugă o notă de realism filmelor, clipurilor video şi jocurilor. Utilizatorii au la dispoziţie o capacitate de până la 1TB pentru stocarea informaţiilor personale şi a fişierelor multimedia.

ASUS M60J oferă aplicaţia AI TouchMedia cu un panou de control intuitiv pentru redarea şi gestionarea diverselor tipuri de materiale multimedia: clipuri, fotografii, muzică etc. Toată lumea va descoperi cât de simplu se pot crea liste de redare, edita fotografii şi viziona filme şi videoclipuri. Suportul pentru mâini şi capacul laptopului sunt acoperite cu aluminiu periat obţinut prin tehnologia Infusion. Suprafeţele sunt rezistente la zgârieturile şi la frecările inerente pe parcursul unor operări îndelungate. ASUS M60J integrează tastatura Chocolate, distinsă cu premiul pentru design red dot. Aceasta prezintă taste concave pentru o operare cât mai uşoară, spaţiul dintre ele fiind redus la minim pentru a împiedica acumularea de praf şi pentru a îmbunătăţi rezistenţa la infiltrarea accidentală de lichide.

Fotografii ale laptopurilor ASUS G60J şi M60J:
http://www.medialook.ro/download/asus/g60m60.htm

Note:
* Specificaţiile pot să difere de la o ţară la alta şi pot fi modificate fără notificare.
Pentru mai multe informaţii vă invităm să vizitaţi site-ul www.asus.com.

ASUS

ASUS este lider între furnizorii de tehnologii ai noii ere digitale, având peste 10000 de angajati în întreaga lume si o echipa de cercetare si dezvoltare de elita. În anul 2008, compania a realizat o cifra de afaceri de 8,1 miliarde USD. ASUS se clasifică de 12 ani consecutiv printre companiile din "Business Week InfoTech 100".