mediaLOOK logo
@

Medialook.ro ajută companiile în distribuirea știrilor către jurnaliști, editori, bloggeri și website-uri. Comunicatele de presă sunt moderate de către editorii noștri în vederea publicării pe site. Materialele aprobate sunt indexate în baza noastră, devenind vizibile principalelor motoare de căutare precum: Google, Bing și Yahoo.

Distribuția știrilor

Companiile pot beneficia de servicii suplimentare care includ și distribuția controlată a comunicatelor de presă către jurnaliști, conform topicului și targetului respectivei știri.

SEO Press releases

Comunicatele noastre de presă sunt optimizate pentru a capta rapid interesul cititorilor vizați. Fiecare știre este asociată cu o selecție de cuvinte cheie, cu produse documentate și imagini ale acestora. Cititorul unui comunicat de presă poate accesa rapid alte resurse media asociate produsului comunicat, precum: fotografii, descrieri tehnice, evenimente, profiluri de companii, știri asemănătoare publicate anterior etc.

Centru de resurse media

Medialook.ro functioneaza ca un centru de relatii media. Monitorizeaza articolele publicate in print și online, oferind rapoarte pentru evaluarea activităților de relații publice derulate de către companii. Jurnaliștii au acces la resurse media suplimentare asociate comunicatelor de presă: informații de contact, fotografii la rezoluții mari, detalii despre produse etc.

Contactează-ne!

6 Tipografiei Intr., 4th floor, District 6,
Bucharest, B 060776


44.43771
26.09737

Phone: +40-728-446-537 (+4072-THINKER)

Email: pr [at] medialook.ro

Webservice URL: